Xiaomi presenterar Mi Mix 3, utan hack och med en kamera som glider

0 Shares

Under 2018 lämnar läckorna inte längre nästan utrymme för fantasin, vilket lägger till att samma tillverkare vanligtvis tar fram mycket av sin utrustning före de officiella presentationerna. Detta var exakt fallet med Xiaomi Mi Mix 3, som just har presenterats i samhället i Palace Museum.

Hur attraktivt? Denna nya enhet har en 93,4% skärm på framsidan, som uppenbarligen lämnar oss med en nästan gränslös telefon, drömmen för alla designälskare. Panelen är en 6,93-tums Samsung AMOLED med en FHD + -upplösning.

Den enda men ändå den främre kameran, som Xiaomi har bestämt sig för att inkludera i en glidmekanism. Den stora skillnaden med Oppo Find X är den i det här fallet vi har ingen motor som gör det automatisktOm inte, måste det vara användaren som skjuter det och med det öppnas kameraprogrammet. Tillverkaren påstår sig ha arbetat mycket i detta avsnitt och lovar också en livscykel på minst 300 000 öppningar, vilket är ganska bra.

Låt oss gå igenom tarmarna på telefonen lite. Inuti hittar vi en processor Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB, 8 GB och 10 GB RAM -versioneroch lagring som börjar på 128 GB och når upp till 256 GB.

Kameran har också gjort ett rejält kvalitetssteg, åtminstone på papper. Innehåller två 12MP sensorer på baksidan, som verkligen är desamma som vi ser i Mi 8, till exempel. Förbättringarna kommer från programvarans hand, där ett nattläge har lagts till för att förbättra stabiliteten, minska buller och öka ljuset i situationer där det är nödvändigt.

Den främre kameran har en 24MP -sensor och en 2MP -sensor, som också lovar att vara bättre än tidigare generationer, förutom att ge porträttläge för selfies, bland annat.

Xiaomi Mi Mix 3 levereras med en snabb laddning trådlös laddare (10W) ingår i alla dess varianter. För närvarande finns det inga nyheter om batteriets livslängd eller storlek, men vi kommer säkert att testa det när det når våra händer för att utföra granskningen.

Vi kan hitta den i fyra färger: Jade Green, Sapphire Blue och Onyx Black, Y priserna varierar från 3299 RMB till 4999 RMB (vilket motsvarar en lägenhet på 326 460 CLP och upp till 495 000 CLP). Tillgänglighet på andra marknader kommer att meddelas under veckorna.

0 Shares