Xiaomi presenterar sina nya AirDots som svar på AirPods

0 Shares

Med elimineringen av 3,5 mm-kontakten från smartphones har Bluetooth-hörlurar tagit en större roll, vilket har lett till att tillverkare marknadsför denna typ av trådlösa hörlurar.

Fallet som hade störst inverkan var Apple med dess AirPods vars design har replikerats av flera tillverkare som Huawei med Freebuds, det har också gjorts av Sony, Samsung och nu Xiaomi.

Den kända asiatiska tillverkaren har presenterat de nya AirDots i sitt hemland Kina, som har ett utseende som liknar AirPods, men med flera egenskaper som gör att de skiljer sig från resten.

Dessa hörapparater har Bluetooth-teknik i sin version 5.0, som är den senaste, och varje hörapparat integrerar ett internt batteri på 30 mAh vardera för att ge ett intervall på 4 timmar. Emellertid har dess transportväska också ett internt 300 mAh-batteri som kan erbjuda upp till 3 fulla laddningar, vilket ger totalt upp till 12 timmars autonomi totalt.

Dessutom kan dessa hörlurar laddas helt på bara 90 minuter enligt kommentar från tillverkaren. Vi kan också se på fotografierna att de är av In-Ear-typ, vilket hjälper till att förbättra minskningen av omgivande ljud, en punkt där AirPods misslyckas mycket, och det skulle räknas är pekpaneler för att styra multimediauppspelning.

Xiaomi AirDots kommer också att utmärka sig för sitt pris, eftersom de bara kostar 199 yuan, vilket motsvarar cirka 20 000 CLP, men för närvarande är de bara tillgängliga i Kina, så att ta dem från det asiatiska landet skulle kosta oss lite mer.

Med information från Xiaomi
0 Shares