Xiaomi presenterar sitt nya flaggskepp, Xiaomi Mi5

0 Shares

En av de viktigaste presentationerna av denna Mobile World Congress har äntligen kommit, det nya high-end kinesiska flaggskeppet, vi pratar om Xiaomi Mi5. Denna smartphone sticker ut både för sina funktioner och för dess valuta för pengarna, något som finns i de flesta Xiaomi -produkter. Vi kommer ihåg att med Xiaomi bestämde han sig för att försena sin presentation för att säkerställa att den var den bästa, och beslutet var förmodligen det rätta.

xiaomi-mi5-tre-720x405

Xiaomi Mi5 specifikationer:

 • 5,15 ″ IPS LCD -skärm med FullHD 1080 x 1920 pixlar upplösning
 • Snapdragon 820 -processor Fyrkärnig 2,2 GHz
 • 3/4 GB RAM -minne
 • 32/64/128 GB internminne
 • 16MP huvudkamera
 • 4 MP 2 mikron sekundär kamera
 • NFC
 • USB typ C
 • Ultraljudsfingeravtryckssensor
 • 3000 mAh med Quickcharge 3.0
 • Android 6.0 Marshmallow med MiUI 7
Det första du märker om denna smartphone är dess otroliga design, med en böjd baksida gjord med c3D keramisk kristall. När det gäller skärmen uppskattar vi din 5,15 tum med upplösning Full HD, de har också lyckats minska skärmförbrukningen med upp till 17% och även att det ser perfekt ut i situationer med yttre ljus och på natten. Om vi ​​fortsätter att analysera designen finner vi att för första gången, Xiaomi Du har placerat fingeravtryckssensorn på enhetens framsida, vilket förhindrar att kameran sticker ut.

Innan vi går med en av dess styrkor måste det sägas att inuti hittar vi en kraftfull processor Snapdragon 820 kombinerad med 3 eller 4 GB från BaggeEnligt modellen kommer något som, hur kan det annars vara, att hindra oss från att motstå någon handling. Vi ska inte heller glömma de olika modellerna och det är att RAM -minnet inte är det enda som varierar eftersom det kommer att bli tre Xiaomi Mi5 annorlunda med 32, 64 eller 128 GB intern lagring, men alla kommer att ha 3000 mAh batteri med Quickcharge 3.0

Xiaomi-Mi5_official_4

Nu går vi med sin starka sida, kameran som sticker ut för att vara ganska ljus tack vare DTI -pixelisoleringstekniken, som förbättrar bildkvaliteten i situationer med svagt ljus. Det måste sägas att i ryggen hittar vi 16 megapixlar medan den har det på framsidan 4 megapixlar tillsammans med en 2-mikronsensor som förbättrar fotografierna från kameran. En annan viktig egenskap när det gäller kameran är den fyra-axliga stabilisatorn som lyckas hålla kameran stabil även när vi rör oss när vi tar fotot eller spelar in videor i 4K.

Pris och tillgänglighet

Xiaomi-Mi5_official_5

Om denna artikel måste det sägas att den kommer att finnas tillgänglig från den 1 mars i Kina, och att den efter det datumet kommer att börja visas på andra marknader senare. Dessutom kommer 32 GB -versionen med 3 GB RAM att kosta 277 euro, 64 GB -versionen med 3 GB RAM och slutligen kommer 128 GB -versionen med 4 GB RAM att vara värd 375 euro.
0 Shares