Xiaomi Redmi 4 går igenom TENAA och avslöjar dess design och funktioner

0 Shares

Han skulle Xiaomi Redmi 4 skulle presenteras den 25 augusti sist. Terminalen som slutligen såg ljuset vid den tiden var dock Redmi Note 4.

Efter det hörde vi inga fler nyheter om Redmi 4, förrän nu. Tja, precis, det verkar som att denna terminal gick igenom TENAA -certifieraren och avslöjade både dess möjliga design och dess tekniska specifikationer.

Redmi 4 -TENAA -01

Som du kan se på bilden ovanför dessa rader, konstruktionen av utrustningen är ganska förenlig med den senaste läckan som visades tidigare. Det varierar dock i vissa avseenden med avseende på den första läckan. Med andra ord är den största skillnaden i baksidan: kommer sakna dubbel huvudkamera. Högtalaren skulle inte heller ligga på baksidan, utan på underkanten.

Dess kropp är tillverkad av aluminiumdärför står vi framför en telefon med material premie. Och under den bakre kameran finns en fingeravtrycksläsare.

Redmi 4 -TENAA -02

Bortsett från designen, enligt denna nya uppenbarelse, skulle vi i teamet ha en Oavslutad diagonal skärm med Full HD -upplösning. dess processor Det är ett av ett ospecificerat varumärke, men vi vet att det har ett frekvenshastighet på 1,8 GHz. På det senare förutspår flera det det skulle vara MediaTek Helio P10. Under tiden har Qualcomm Snapdragon 625 skulle säga närvarande i Pro -versionen av denna enhet. Detta är ett ganska märkligt faktum, sanningen är att vi inte har den “normala” varianten trots att “Pro” redan talas om.

Operativsystemet skulle vara Android 6.0.1 Marshmallow som täcks av MIUI 8, det uppdaterade anpassningsskiktet i huset.

Vi har fortfarande inte ett möjligt konkret presentationsdatum angående Xiaomi Redmi 4. Priset skulle dock vara 699 yuan, vilket motsvarar, ungefär 105 dollar.

Källa: Gizmochina
0 Shares