Xiaomi Redmi 5 lämnar sin design och specifikationer avslöjade efter att ha passerat TENAA

0 Shares

Genom TENAA, Kinas tillsynsorgan, både design och några av de tekniska specifikationerna för nästa sak från Xiaomi, vi pratar om Redmi 5.

När det gäller sitt fysiska utseende har det det typiska konstruktionslinjer som är karakteristiska för företaget. De metallkropp ger dig en telefonkran premie, även om det kan rikta sig till mellanklassen om vi styrs av tidigare generationer.

På baksidan ser vi huvudkameran med LED -blixt uppe till vänster. Det åtföljs, både ovan och under, av ränderna som motsvarar antennerna och andra aspekter av anslutning.

Till allt detta måste vi lägga till fingeravtrycksläsare med en cirkulär form på baksidan och märkets logotyp i det nedre området.

Fortsätt, utan många överraskningar. Högtalare för samtal bredvid den främre kameran och sensor för närhet eller omgivande ljus. De kapacitiva knapparna är utanför skärmen.

Går vidare till hårdvara, Redmi 5 – identifierad som MAE136 – skulle ha en visa 5 tum vid ospecificerad upplösning.

Batteriet skulle placeras på 4000 mAh, ett lägre belopp jämfört med den senaste generationen, det vill säga till 4 100 mAh på Redmi 4.

Som ytterligare och / eller nyfiken information kan vi berätta det för dig Xiaomi Redmi 5 kommer att vara en Dual-SIM-mobil och har dimensioner på 139,24 x 69,94 x 8,65 millimeter.

När det gäller resten av specifikationerna och andra detaljer måste vi vänta lite längre. Xiaomi skulle inte vara närvarande på MWC17, därför kommer de förmodligen att avslöja detta smartphone vid ett senare datum än denna händelse för att försöka fånga så många utseende som möjligt.

Källa: NDTV (Gadgets 360)
0 Shares