Xiaomi Redmi 5 skulle redan ha läckt specifikationer

0 Shares

Vi har tagit med nyheter från Xiaomi länge, och det är att företaget verkar arbeta med mer än ett par telefoner samtidigt, och rapporterna om arbetet med Note 5A, Lanmi X1 och Mi Mix 2, nu Redmi 5, en serie telefoner som har blivit synonymt med kvalitet till ett lågt pris.

Redmi 5 skulle komma med en 5 -tums IPS -skärm med FHD -upplösning – utan att lämna traditionen med att använda HD -upplösning – den skulle ha en Qualcomm Snapdragon 625 -processor, 3 GB RAM och 16/32 GB internt minne.

Nyheten, ja, är att det skulle finnas en överlägsen version som skulle ha Snapdragon 630 -processorn, som skulle åtföljas av 3 GB RAM och 32/64 GB internt lagringsutrymme. Batteriet skulle sjunka lite från nuvarande 4 100 mAh till 3 680 mAh, men det skulle äntligen inkludera stöd för Qualcomms snabbladdning.

Priserna skulle dock ligga på cirka 110 USD för den billigaste modellen, medan de dyraste skulle nå 166 USD och alla skulle komma med MIUI 9, så du måste samla tålamod att den nya Redmi åtminstone på papper lovar mycket.

Källa: Weibo
0 Shares