Xiaomi Redmi 6 kommer att presenteras nästa vecka

0 Shares

Mindre än en vecka har gått sedan de nya Xiaomi Mi 8, Mi 8 SE och Mi 8 Explorer Edition presenterades, men vi har redan bekräftelse på nästa enhet som ska presenteras: det blir Redmi 6.

Redmi 6: fler alternativ i mellanklassen

En reklamaffisch om lagets officiella ankomst har redan börjat cirkulera på webben, och det blir inte mindre än den 12: e denna månad som vi äntligen ser det i samhället och ökar ännu mer till Xiaomi Utrustning.

Som många av oss vet är Redmi 5 ett bra team, med sin Snapdragon 450-processor och sin 5,7-tums skärm med ett 18: 9-bildförhållande, det är kanske en av de bästa utrustningarna att hålla med en hand idag.e, och Redmi 6 kommer att följa den vägen.

Möjlig Redmi 6A

Även om vi inte har bekräftade egenskaper vet vi att en av de modeller som ska presenteras också skulle vara Redmi 6A, och telefonen skulle ha en 5,45-tums skärm, en ospecificerad 2 GHz mikroprocessor, 2 GB / 3 GB / 4 GB RAM . och 16 GB / 32 GB / 64 GB internminne. Det skulle åtföljas av ett 3000 mAh batteri och en 12 + 5 megapixel dubbel kamera, vilket lämnar 5 megapixlar på framsidan.

Vi kunde också se en möjlig Mi A2 Lite, som passar perfekt med den nya versionen av 32 GB intern lagring av Mi 6X, så det är möjligt att den mystiska Redmi 6 inte kommer ensam, om den inte åtföljs av minst två enheter till …

Källa: GizChina
0 Shares