Xiaomi Redmi Note 4 kommer inte att ha en Snapdragon -variant

0 Shares

Dåliga nyheter vi har för en av årets mest efterlängtade terminaler, och efterträdare till den enormt hyllade Xiaomi Redmi Note 3, vi pratar om Redmi Note 4, en enhet som presenterades förra månaden och som inte lämnade likgiltiga fans av det kinesiska märket som sticker ut för sina terminaler med ett bra pris-kvalitetsförhållande.

Enligt Pan Jiutang, en analytiker på GSMArena, smartphone som presenterades för ungefär en månad sedan kommer inte att när som helst njuta av en Snapdragon -processor som dess föregångare har i sina “Pro” -versioner. Informationen har inte bekräftats eller förnekats av någon på Xiaomi, så vi har fortfarande hopp om att denna information är en lögn, eftersom många människor är benägna av det förtroende som Qualcomm -processorer ger dem över dem som Mediatek ger oss.

Redmi Note 4 - Xiaomi -skal

Minns att Xiaomi Redmi Note 4 har en Mediatek Helio X20 -processor med 10 kärnor, 3 GB RAM -minne för den viktigaste versionen och möjlighet till intern lagring på 16 GB eller 64 GB beroende på modell.

0 Shares