Xiaomi skulle arbeta på ett “Mi Band X” med en flexibel 360º-skärm

0 Shares

Vi vet praktiskt taget alla Xiaomi Mi Band, liksom vi har också använt en eftersom den är en riktigt billig enhet för de funktioner den erbjuder oss.

Idag är vi redan i Mitt smarta band 6, som har en stor skärm och flera nuvarande tekniker. Det finns dock inte många skillnader jämfört med tidigare modeller, så det är dags för en stor förändring.

Ett riktigt fotografi har läckt ut som visar en intern Xiaomi-presentation där man uppenbarligen skulle prata om en “Mi Band X” och det beskrivs det kommer att ha en 360º skärm, det vill säga en böjd skärm som omger hela din handled.

Det kommer inte att ha ett spänne så att det kan täcka hela 360º. Istället för ett spänne används en magnet för att justera bandet runt din handled.

Uppenbarligen kommer en enhet med en flexibel skärm och så avancerad som den här inte att vara billig alls som vi är vana vid. Faktum är att det finns en liknande enhet, Nubia Watch, och den har ett pris på 220 euro, så du kan föreställa dig det pris som detta “Mi Band X” kan ha.

Via GSMArena

0 Shares