Xiaomi skulle förbereda globala versioner av sin senaste utrustning

0 Shares

Xiaomi vill inte bara dominera den kinesiska marknaden, det verkar som med lanseringen av Mi Note 2 de känslor som har kvar är ganska bra, på så sätt skulle de förbereda globala versioner av sina mest aktuella enheter. Det vill säga utrustning som stöder fler band i både 2G och 3G och 4G.

De “lyckliga” enheterna skulle vara Redmi 4A, Redmi 4 och Redmi Note 4, team som har presenterats och marknadsförts under det sista kvartalet 2016 och som har tagits ganska väl emot av specialiserade kritiker. Ryktet går ännu lite längre och antyder att globala versioner av dem skulle vara tillgängliga före årets slut, så inget saknas.

Redmi Note 4 - Xiaomi -06

Men nyheten slutar inte här, eftersom det också ryktas om att det finns planer på att lansera en förbättrad version av Redmi Note 4, ett slags Redmi Note 4 Pro, vilket inte vore konstigt, eftersom det redan finns en sådan version för Redmi Note 3, som blev en av de bästa enheterna när det gäller försäljning för det kinesiska företaget 2016. Slutligen skulle också en förbättrad version av Redmi förberedas. 4, den så kallade Redmi 4X, som skulle komma med 4100 mAh batteri, 13 och 5 megapixel kameror och olika kombinationer av RAM och intern lagring.

Källa: SvetAndroida
0 Shares