Xiaomi släppte MIUI 12.5 Enhanced Edition global firmware

0 Shares

MIUI 12.5 Enhanced Edition

Den 15 september väntas presentationen av flaggskeppslinjen Xiaomi 11T. Samma dag planerade tillverkaren att tillkännage den internationella versionen av MIUI 12.5 Enhanced Edition -firmware. Debuten av den nya programvaran ägde dock rum tre veckor tidigare.

MIUI 12.5 Enhanced Edition

De främsta fördelarna med MIUI 12.5 Enhanced Edition tillkännagavs tidigare – under evenemanget, där den kinesiska versionen av den inbyggda programvaran debuterade. Utvecklarna tillkännagav en ökning av stabiliteten hos smartphones och optimering av enhetsminne. All firmware inkluderar 160 systemförbättringar och över tvåhundra korrigeringar i förinstallerade applikationer.

MIUI 12.5 Enhanced Edition

I synnerhet förbättrar fastvaran driften av RAM-minnet och det inbyggda flashlagret, vilket ökar prestandan. Dessutom har centralprocessorns arbete optimerats, vilket minskar belastningen på chipset med 15% och minskar energiförbrukningen med 8%. Naturligtvis kommer detta att öka batteriets livslängd på smarttelefonen.

Även om det officiella tillkännagivandet av den globala versionen av MIUI 12.5 Enhanced Edition ägde rum tidigare än väntat, kommer hittills bara ägarna till de nio flaggskeppsmodellerna att kunna ladda ner det, och inte tidigare än i oktober. Om Xiaomi Mi 11T -smartphones kommer att få den nya firmware är fortfarande okänt.

Källa: piunikaweb.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares