Xiaomi smart TV -tillfälle: Mi TV P1 32 “sjunker till Europas bästa pris

0 Shares

rabattkod xiaomi mi tv p1 32

Medan vi väntar på debuten för den nya Xiaomi -dammsugarroboten saknar vi ingenting när det gäller erbjudanden som är tillägnade smarta hemtillbehör av det kinesiska märket. Om du tänker på en ny smart -TV, kanske inte av för stor storlek, påpekar vi att modellen Xiaomi Mi Smart TV P1 från 32 ″ erbjuds med rabattkod till ett superpris, med frakt från Europa!

Xiaomi Mi Smart TV P1 32 ″ till det bästa priset någonsin, med frakt inom EU

Xiaomi Mi Smart TV P1 55 "

Innan vi går vidare till erbjudandet är det bra att göra en kort översikt av Xiaomi Mi Smart TV P1 från 32 ″: det är en lösning med superoptimerade ramar och en stor panel HD (1366 x 768 pixlar) vid 60 Hz, med en 178 ° betraktningsvinkel och uppenbarligen stöd för a Google Assistant (det är en terminal med Android TV). För ljud hittar vi en 5W dubbel högtalarkonfiguration med Dolby Audio och DTS-HD-stöd. Bilden kompletteras med BT 5.0, Dual Band Wi-Fi, 3 HDMI, 2 USB 2.0, DVB-T2 / C, DVB-S2, 3,5 mm mini-jack, en AV-ingång och LAN-porten.

Xiaomi Mi Smart TV P1 55 "

Xiaomi Mi Smart TV P1 från 32 ″ faller till det lägsta någonsin GShop, med frakt från butikens europeiska lager. Nedan hittar du länken till köpet och kupongen som du kan använda för att dra nytta av rabatten:

Xiaomi Mi Smart TV P1 32 ″ |  GShop

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre

Innan vi lämnar dig vill vi påpeka att de andra varianterna av P1 smart -TV -serien också erbjuds, den här gången på Amazon. Så om du vill ha en lösning från 43 ″, 50 ″ eller 55 ″, även i det här fallet kommer det att vara möjligt att spara.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares