Xiaomi Smartmi Smart Floor Fan 3 recension: liten, men cool!

0 Shares

recensera smartmi smart golvfläkt 3 xiaomi fläktskydd 1

I panoramaet över smarta enheter som vi kan hitta idag hemma, är det ingen brist på dem som är dedikerade till frisk luft. Precis som det finns smarta luftkonditioneringsapparater har vi också i smarta fans. Och den kylfläkt Smartmi Smart golvfläkt 3, direkt från världen Xiaomi, huvudpersonen i denna recension, är definitivt en att hålla ett öga på.

Smartmi Smart Floor Fan 3 Review | Xiaomi -fläkt

recensera smartmi smart golvfläkt 3 xiaomi fläkt 01

paket innehåll

Förpackningen av Smartmi Smart golvfläkt 3 av Xiaomi förråder produktens fansjäl. Faktum är att det inte finns för många tillbehör utöver de olika delarna som utgör enheten. Vi hittar manualerna (på engelska), vi hittar en liten skruv för att stänga fläkthuset, en större skruv för att fästa den på basen med den sexkantiga nyckeln, kabel- för att ladda upp den (den är trådlös) och Bluetooth -fjärrkontrollen. Kort sagt, vi kan inte klaga.

Design och material

Designen på Smartmi -fläkten är verkligen det som gör den märkbar från den första påverkan. Med en motor och ett vitt fodral är strukturera central i satin aluminium mycket trevligt att se och bas i vitt och grått gör den mycket elegant och lämplig för alla typer av möbler och rum. Materialen är bra och fasta, också för att priset på produkten tillåter det. Ett utmärkt polykarbonat och ovannämnda aluminium utgör en vacker helhet.

Användning – Smartmi Smart golvfläkt 3

recensera smartmi smart golvfläkt 3 xiaomi fläkt 02

Kärnan i produkten, som alltid för denna typ av enhet, ligger i driften. Vi antar att det finns två sätt att använda fläkten Smartmi. En standard, som en riktig fläkt som pressar med vinden, dock annons anjoner steriliseringsmedel, till 4 hastigheter och med möjlighet att blockera eller få fläkten att röra sig.

recensera smartmi smart golvfläkt 3 xiaomi fläkt 03

Det andra sättet är å andra sidan det som kallas “”. Denna teknik är också mycket kär för Xiaomi: det är enlufttillförsel mycket mer dämpad men fortfarande väldigt fräsch och justerbar i flera hastigheter. Att välja en av de två beror på situationen du befinner dig i: på eftermiddagen och på natten rekommenderas det uppenbarligen att använda det andra alternativet.

Smart funktion

recensera smartmi smart golvfläkt 3 fläkt xiaomi 05

Och hur kan vi kontrollera det? Förutom fjärrkontrollen, som måste anslutas via Bluetooth BLE (låg energi), som låter dig ställa in kraft, rörelse och naturlig bris (förutom att slå den på och av), kan vi ha en mycket mer fullständig kontroll tack vare applikationen Xiaomi Home, som låter dig ställa in vinkel, vindkraft, läge, på och av mer detaljerat.

recensera smartmi smart golvfläkt 3 fläkt xiaomi 04

De parning det är enkelt: det måste vara anslutet till nätverket Wifi hemma eller på kontoret och när du är klar, anslut smarttelefon och fläkt. Vi tyckte att det var riktigt bekvämt. Liten anmärkning, när du installerar programmet rekommenderas det att ställa in Tyskland som ett land (men själva programmet kommer att berätta för oss).

Autonomi

Autonomin i detta är mycket bra Smartmi Smart golvfläkt 3, som med sitt batteri från 2800 mAh låter dig använda den i timmar utan att behöva ansluta den. Laddningen är ganska snabb och indikatorn låter oss förstå graden av laddning. Uppskattad.

Xiaomi Smartmi Smart Floor Fan 3 Review – Pris och slutsatser

Och vi kommer till de sista övervägandena. Här, trots det vanliga, innan du förstår hur mycket det kostar, måste du förstå varför det ska köpas. Smartmi är en mycket användbar fläkt för dem som inte kan placera luftkonditionering i ett specifikt rum, kanske mer kompakta och därför behöver kylas av en kompakt produkt i tur och ordning. Den köps också för den enkla men intuitiva intelligensen som utmärker den. Varför också, kom igen Nördköp, på erbjudandet finns det till ett pris av ca. 85 € och därför är det ett köp som kanske inte är idealiskt för alla, men som sannolikt kommer att vara värt dem alla.

Xiaomi Smartmi Smart Floor Fan 3 |  Nördköp

Frakt från ITALIEN

Mer Mindre ⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares