Xiaomi Smartmi smart toalettstol erbjuds från Europa

0 Shares

rabattkod smartmi smart toalettstol xiaomi toalettstol erbjudande

Hur många gånger har vi fascinerats, även om det kan tyckas konstigt, av de berömda tvättlapp Japanska toaletter med bidé inkorporerad. Men tänk om vi berättade att du kan göra om din toalett smart tvätt tack vare toalettsits intelligent Xiaomi Smartmi toalettstol, som kommer in flash-erbjudande upp TomTop med sändning från Europa.

Xiaomi Smartmi Smart Toalettstol: den smarta toalettsitsen finns på ett flash -erbjudande på TomTop

rabattkod smartmi smart toalettstol xiaomi toalettstol erbjudande 2

De Xiaomi Smartmi Smart toalettstol i erbjudande upp TomTop ser ut som en kommun toalettsits vit men med tillägg av en sidokontroll vilket gör att du kan utföra olika möjliga åtgärder såsom: uppvärmning omedelbart och konstant varmvatten med Spolning, temperatur av sittplats justerbar i 4 lägen, tvätta fram och bak, filtrera i PP -bomull för att filtrera föroreningar, UV -sterilisering, nattbelysning till LED, IPX4 vattentät. Allt detta också tack vare en reservoar installerbar.

När det gäller de tekniska data, kraft högst Xiaomi smart toalettstol och av 1500 W, temperaturen varierar från 4 till 40 ° C, med ett maximalt vattentryck på 0,75 MPa. När det gäller vikt av produkten, vi är på 3,8 kg.

De Xiaomi Smartmi Smart Toalettstol toalettstol kommer sedan in flash-erbjudande upp TomTop till pris från 152,99 €, komplett med sändning från Europa gratis.

Xiaomi Smartmi Smart toalettsits |  TomTop

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares