Xiaomi söker anställda till sin lokala verksamhet i Chile

0 Shares

Om du är en trogen läsare av Paperweights, kommer titeln på den här anteckningen förmodligen att verka konstig för dig, eftersom vi för en tid sedan meddelade med stor fanfare den officiella ankomsten av Xiaomi till vårt land, som replikerades på andra sätt.

Tyvärr hade vi fel, vi litade på fel person och vi var också en del av en bluff. Men det som påverkade oss mest var att vi gav dig falska nyheter och av samma anledning – än en gång – ber vi om ursäkt för hela teamets räkning.

XIAOMI ETT STEG FRÅN OFFICIELLT KOMMER I CHILE, NU JA

Men idag vänder vi sidan för att vi vill gå med i detta viktiga ögonblick. Vänens sajt Transmedia.cl publiceras exklusivt För några dagar sedan skulle Xiaomi nu officiellt anlända till vårt land. Faktum är att de redan legaliserar allt med sina advokater för att få allt förknippat med deras image på lokal nivå.

Ovanstående träder i kraft med nyheten att vi ger dig den här gången, eftersom ett officiellt tillkännagivande från Xiaomi Technology har dykt upp på LinkedIn – den riktiga Xiaomi 100% äkta ingen falsk tillverkad i Kina – vad är söker en Community Manager förmodligen att ansvara för den asiatiska tillverkarens sociala nätverk i Chile.

Och de letar inte efter vem som helst, eftersom de som är intresserade måste tala engelska och även kinesiska, förutom att de har tre års erfarenhet av att arbeta som expert på sociala nätverk eller onlinesamhällen, och det blir bättre om de har internationell erfarenhet.

Uppenbarligen måste du vara ett fan av Xiaomi -märket i allmänhet, ha bra skriv- och videoproduktion, samt ha en kandidatexamen från ett universitet relaterat till ämnet marknadsföring och / eller kommunikation.

Men det är inte den enda avgiften som är tillgänglig. Xiaomi söker också en försäljningschef.

Med denna bakgrund i sikte planerar Xiaomi äntligen sin ankomst till vårt land med en lokal operation. Under de kommande veckorna kommer Xiaomi att öppna verksamheten i Storbritannien medan den tittar åt sidan på den amerikanska marknaden, men det förbereder definitivt en global expansion som många har önskat de senaste åren.

0 Shares