Xiaomi tillkännager MIUI 10 och har ett mycket bekant utseende

0 Shares

I morse presenterade Xiaomi för världen sina nya avancerade telefoner, Mi 8, Mi 8 SE och Mi 8 Explorer Edition, enheter som har design som liknar iPhone X, men inuti De har MIUI 10, det kinesiska företagets nya operativsystem.

Den version som företaget har presenterat har varit den som kommer att installeras på utrustning som säljs i Kina och har en design som är ganska bekant för oss, eftersom den kombinerar element från Android P och iOS 11, räknar i stort sett rundade kanter, där blå kontrasterar med vitt.

De Skärmen för de senaste apparna har gjorts helt omDen här gången presenterar de oss med en vertikal lista som visar hela applikationsfönstret, med möjlighet att glida för att eliminera dem.

Men säkert en av de viktigaste aspekterna har varit införlivandet av smart porträttläge, vilket tillåter MIUI 10 -lag, oavsett om de har en eller två kameror, ta bilder med suddighetseffekten, så utrustning som Mi 5 eller Mi 5s, som har en enda kamera, kommer att kunna utföra porträttläge naturligt och tydligen med utmärkt kvalitet.

Andra detaljer som den kinesiska versionen av MIUI 10 innehåller är förbättrad integration av företagets virtuella assistent, som kan åberopas från vilken skärm som helst och ge svar utan att lämna någon applikation eller störa det som görs. Kontrollen av hemautomatiseringsartiklar har också förbättrats.

MIUI 10 kommer förinstallerad på nya Mi 8, och det förväntas det inom de närmaste månaderna kommer den officiellt till de flesta Xiaomi high-end, mid-range och low-end-enheter.

0 Shares