Xiaomi-värmaren skyddar dig mot kyla under smart arbete

0 Shares

xiaomi skjuter benvärmare

De kall är nästan över oss och att hålla det i schack kan visa sig vara grundläggande, också tack vare hjälp av en produkt som den här produkten skapad av Lugnande och säljs vidare Xiaomi YouPin. Det är en atypisk anordning, inte så mycket för dess syfte som för de former i vilka den föreslås. Det är i själva verket en benvärmare, som består av en serie värmepaneler som gör att du kan hålla dem varma. Detta är ett stort plus, speciellt om du vanligtvis sitter mycket vid skrivbordet och inte har någon kylare i närheten.

LÄS OCH:
Denna Xiaomi-gadget analyserar luftkvaliteten i ditt hem

Xiaomi och Sothing skapar en benvärmare med extravaganta former

xiaomi skjuter benvärmare

Funktionerna i denna Sothing benvärmare, som säljs av Xiaomi på sin YouPin crowdfunding-plattform, liknar ett skåp. Och det är just inuti som vi kan placera benen, låta det inre systemet värma dem och orsaka den därmed känslan av njutning. Med måtten 100 x 57,5 ​​cm består den av fem olika sektioner, varav några är motståndskraftiga mot höga temperaturer för att undvika eventuella skador på objektet och på personen.

Det är möjligt att välja mellan tre olika temperaturnivåer med lämplig intern knapp: 45 ° C, 55 ° C Och 65 ° C. Men benen är inte den enda delen av kroppen som kan värmas: tack vare sin vikbara design hindrar ingenting dig från att placera den bakom ryggen. Värmen tar lite att spridas tack vare den integrerade 195W-motorn. Det säljs på YouPin till ett pris av ca. 25 €, prislista lika med 199 yuan.

För närvarande är den här produkten ännu inte tillgänglig för försäljning online i de mest populära butikerna och i Italien. Så fort det är kommer du att hitta det på GizDeals till bästa pris, så prenumerera på vår kanal Telegram och till sidan Facebook för alla erbjudanden till lägsta pris!

0 Shares