Xiaomi YouPins roterande toalettborste steriliserar sig själv

0 Shares

toalettborste från Xiaomi YouPin

Lei Juns företag slår till igen, eller snarare den femte intressanta nyheten kommer från varumärkets crowdfunding-plattform, nu en garanti när det gäller användbara tillbehör inom alla områden. Vid denna tur Xiaomi YouPin föreslår en sympatisk toalettborste som steriliserar sig själv med hjälp av bakteriedödande ultravioletta strålar UVC och utrustad med andra funktioner som gör det till ditt eget badrum.

Xiaomi YouPin presenterar toalettborsten som steriliseras av UVC (i två versioner): här är alla detaljer och priset som erbjuds

toalettborste från Xiaomi YouPin

Den nya toalettborste den är inte utrustad med smart funktionalitet, men den är inte mindre intelligent: den är en lösning utrustad med en huvud i silikon och utrustad med en liten inre motor som möjliggör en rotation 300 varv per minut. På detta sätt kan huvudet (lätt utbytbart) rengöra toaletten noggrant och snabbt och nå vinklar och krogar.

toalettborste från Xiaomi YouPin

Men uppenbarligen den mest eftertraktade funktionen hos toalettborsten från Xiaomi YouPin är dess självsteriliserande funktion: bas presenterar en modul med ljus UVC, som kan desinficera och sterilisera huvudet i 120 sekunder. Glasyren på kakan, basen har en serie spår i nedre delen för att cirkulera luften och förhindra att borsten i huvudet utsätts för fukt.

Enheten integrerar en 2000 mAh, kunna erbjuda en autonomi på upp till 90 minuter. Efter ankomsten Xiaomi YouPin, den självsteriliserande toalettborsten finns på AliExpress (efter ganska lång tid frånvarande) och erbjuds till ca. 33,9 €.

toalettborste xiaomi youpin

Om du å andra sidan föredrar ett ännu billigare alternativ rekommenderar vi det också toalettborste från Ekoko, alltid från Xiaomi YouPin. I det här fallet sjunker priset till 13,5 € (du hittar den här): detta är en lösning med självhäftande fastsättning på väggen, tillgänglig i två färger. Även i det här fallet finns det borst som är lätta att rengöra men det finns ingen UV-sterilisering.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares