Xiaomis billigaste PC -skärm … sjunker fortfarande i pris!

0 Shares

Xiaomi Mi Monitor 1C

Det finns många godsaker och produkter som presenteras i Kina som ofta är eftertraktade, kanske har vi ofta sett det i YouPin -butiken. När det gäller Xiaomi får den en helt annan smak och köplusten ökar. Lyckligtvis är produkterna från det asiatiska märket ofta tillgängliga till ett reducerat pris, med betydande besparingar, som i fallet med visa för PC ekonomisk Xiaomi Mi Monitor 1C, tillgänglig på erbjudandet med rabattkod enkelsiffrig topp.

Xiaomi Mi Monitor 1C rabattkod: PC -skärmen sjunker till bästa pris någonsin

Xiaomi Mi Monitor 1C

De PC -skärm från Xiaomi är tvillingbror till Redmi Display 1A och erbjuder en panel från 23,8 ″ Full HD IPS (1920 x 1080 pixlar), med uppdateringsfrekvens standard a 60 Hz, svarstid vid 6 ms, betraktningsvinkel vid 178 ° och minskning av blått ljus. Xiaomi Mi Monitor 1C är en lösning med optimerade kanter tack vare den ultratunna designen på tre sidor, perfekt för både arbete och underhållning och vanliga aktiviteter med din PC.

Xiaomi Mi Monitor 1C

För närvarande PC -skärm Xiaomi Mi Monitor 1C erbjuds till ett särskilt attraktivt pris av butiken EdWayBuy, med rabattkod dedikerad, frakt av EU -lager och betalning via PayPal. Kort sagt, en möjlighet att inte missa om du letar efter en billig och bekväm bildskärm! Nedan hittar du länken till köpet och kupongen att använda:

Xiaomi Mi Monitor 1C - 23,8 ″ Full HD |  EdWayBuy

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares