Xiaomis nästa flaggskepp skulle ha en 6-tums OLED-skärm

0 Shares

Rykten om Xiaomi de slutar aldrig. Nu verkar det som om den kinesiska tillverkaren arbetar på en flaggskepp tillämpa några ändringar i farten, åtminstone vad din planering gäller.

Det visar sig att företaget skulle ha letat efter ett partnerskap med LG för att leverera en av dess paneler till en storlek på 5,5 tum. Ändå, denna förhandling skulle inte ha genomförts anledningen till att den asiatiska signaturen inte behövde hitta en ersättare.

Enligt en ny rapport, nu Xiaomi skulle ha gått ihop med Samsung för att ta emot 6-tums OLED-paneler från den senare.

Den sydkoreanska skulle hantera dessa enheter i två omgångar: en miljon enheter skulle komma i första hand i månaden nästa december och ytterligare 2,2 miljoner för nästa månad, det vill säga januari 2018.

Ja OK Det är inte säkert vilken mobiltelefon dessa skärmar är avsedda förDet är känt att det kommer att bli ett framtida flaggskepp. Vissa var snabba med att peka på Xiaomi Mi 7 – även känd som Chiron – som anges för dessa uppgifter, antingen efter det datum då visas som för den beräknade tiden i förnyelsen av hans generation. Hittills passar allt, men Andra uppskattar att JDI skulle ha ansvaret för att tillverka skärmarna för detta smartphone just nämnts.

Så, eller det kan vara så att Xiaomi vill ha flera leverantörer för samma telefon, en fråga om att inte riskera problem med stock, eller kanske är Samsung-panelerna dömda för en annan telefon; en av Redmi-linjen eller kanske en ny Mi Mix. Inför dessa osäkra utsikter måste vi vara mycket uppmärksamma på den framtida utvecklingen.

Källa: PhoneArena
0 Shares