Xiaomis nästa lampa kommer att simulera soluppgång och solnedgång

0 Shares

xiaomi smart sömn och väckningsljus sömnkvalitetslampa

Vi är vana att åtföljas av Xiaomi -produkter ofta under hela dagen. Och det är ingen brist på belysningsprodukter. Men som alltid, Xiaomi fokuserar på innovation och nyheter som gör användarnas liv mer bekvämt, som den förra lampa Smart sömn och Wake-up Light, utformad för att förbättra sömnkvalitet.

Xiaomi Smart Sleep and Wake-up Light: allt vi vet om den nya lampan

För att ge nyheterna om denna lampa är läckaren, som samlar certifieringen Bluetooth MR. Den certifierade standarden är Bluetooth 4.2, som i princip är för en sådan produkt mer än tillräckligt, eftersom den förmodligen kommer att aktiveras via BLE -teknik (Låg energiförbrukning) genom applikationen Xiaomi Home.

Men vad kan denna lampa göra? Som namnet antyder är det verkligen en intelligent produkt som optimerar och syftar till att förbättra kvaliteten på vår sömn genom att också hantera uppvaknande. Sannolikt att “simulera” någon form av Soluppgång och solnedgång konstgjord, för att dämpa eller framhävabelysning när det behövs.

Tyvärr har vi inga riktiga rykten om släppet, men med tanke på den erhållna certifieringen verkar lanseringen inte långt borta. Det blir då nyfiket att förstå hur det kommer att fungera på ett konkret sätt, hur designen har tänkts, vilket vet Xiaomi, kommer det förmodligen att vara väldigt minimalt.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares