Xioami Poco F2 läcker ut på väg genom Geekbench

0 Shares

Nästa generation av flaggskepp av undermärket av Xiaomi verkar laga mat. Och vi säger detta så här som ett antagande Lilla F2 fångades och läckte ut efter att ha passerat genom Geekbench.

Den senare är en webbplats avsedd för att utföra olika tester till de tekniska apparater som kommer fram. Med resultaten erhålls också några av deras egenskaper.

Därför är det inte alls konstigt att dessa data slutligen filtreras, som vid detta tillfälle.

Xiaomi Poco F2, med samma processor och RAM som sin föregångare

Bilden ovanför dessa linjer är en fångst av huvudpersonen i vår anteckning.

Där kan man se att Xiaomi Poco F2 skulle komma med Qualcomm Snapdragon 845-processor. Vi pratar om en åttakärnig SoC med en maximal frekvens på 2,8 GHz, bara det här är det begränsat till 1,77 GHz; det kan vara så eftersom det är en testenhet. På ett kompletterande sätt kommer det att ha 6 GB RAM-minne.

I alla fall, Dessa två saker är exakt samma som Pocophone F1, dess föregångare, analyserad här på Paperweights. Det är, det är något nyfiken att företaget beslutar att satsa på samma konfiguration för en renovering. Men hej, ingenting är omöjligt i denna typ av fall.

På ett kompletterande sätt Poco F2 skulle komma med Android 9 Pie ur lådan.

Gå vidare till resultaten av riktmärke, den smartphone uppnådde 2 321 poäng i Single Core-sektionen och 7,564 i Multi-Core.

Vi kommer att se om nyheter om den här mobilen kommer fram senare, särskilt när det gäller dess chipset och RAM-minne för att se om det finns modifieringar.

Källa: Gizmochina
0 Shares