Zapping TV får en stor uppgradering genom att lägga till DVR, Replay TV, Full HD-kanaler och mer (videodemo)

0 Shares

För några dagar sedan berättade vi för dig att vännerna till Zapping TV De arbetade med en ny och viktig uppdatering som inkluderade flera nya funktioner och att vi vid den tiden testade beta, samt gav dig en förhandsgranskning av några av de nya funktionerna.

Men idag är den här fantastiska uppdateringen redan tillgänglig för Android TV-plattformar och LG-tv med WebOS, så vi kan redan berätta om nyheterna som uppdateringen ger.

Spela om TV

Den första stora nyheten är att du nu kan upprepa dina favoritprogram som du inte såg och som har sänts upp till 24 timmar tidigare, och det bästa av allt är att den här funktionen är tillgänglig på alla kanaler i tjänsten, något som inte många kan erbjuda.

Du måste bara gå in i programmeringsguiden genom att trycka på knappen till vänster och leta efter innehållet du vill upprepa.

Upprepa programmet som redan har startat

Och tack vare ovanstående kan du nu starta om ett program som du inte fick se i början. Du behöver bara trycka på knappen ovan på fjärrkontrollen och välja alternativet “Visa från början”.

I båda funktionerna kan du gå framåt eller bakåt genom att trycka på vänster eller höger knapp på fjärrkontrollen.

Välj överföringskvalitet

Vi vet att inte alla av oss har en anständig internetanslutning, faktiskt, i vissa sektorer har de ett mättat 4G-nätverk för att ha internet. Av den anledningen har Zapping TV lagt till ett alternativ där du kan välja kvaliteten på överföringen, mellan automatisk, låg eller hög.

På detta sätt, om din anslutning är långsam och du lider av nedskärningar i överföringen, bör du välja låg kvalitet. Om din anslutning är snabb kan du välja hög kvalitet eller helt enkelt lämna den på automatisk så att den anpassar sig till den aktuella hastigheten för din anslutning.

Full HD-kanaler och med ny HEVC-codec

Nu med Zapping TV kan du visa vissa kanaler i 1080p-kvalitet, men samtidigt använda en lägre bandbredd än vad som spenderas med den nuvarande codecen. Allt detta är möjligt tack vare HEVC-codec som aktiveras genom att trycka på nedåtknappen på din kontroll.

För tillfället är endast vissa kanaler tillgängliga i Full HD, som TVN, Mega, Chilevisión, Channel 13, ESPN, Warner Channel, Star Channel, History och H2. Fler kanaler har också införlivats med överföring vid 60 bilder per sekund för större flytbarhet. Zapping säkerställer att antalet kanaler med Full HD-kvalitet kommer att öka.

Var finns den nya versionen tillgänglig?

Som vi nämnde i början har för närvarande endast versionen för Android TV och även LG Smart TV med WebOS redan dessa nyheter.

Uppdateringen är på väg för alla som använder Zapping TV på Samsung Smart TV, samt Apple TV och Roku-enheter.

Se de nya funktionerna i aktion

Vi vet att vissa bilder inte räcker, så jag har personligen gjort en video där jag visar dig de nya funktionerna som medföljde den här nya versionen, så att du kan se dem i aktion.

Jag lämnar dig med videon nedan:

0 Shares