Zhenmi -fritösen som lagar mat utan rök är den senaste Xiaomi YouPin -nyheten

0 Shares

xiaomi youpin zhenmi köksmaskin fritering infraröd köksmaskin pris

Att laga mat har också blivit en hälsofråga, så att ha lämpliga verktyg det är alltid användbart. Från Kina eller snarare, från Xiaomi YouPin, det finns alltid en användbar lösning och den här gången är det en Fryer eller infraröd multifunktionell köksmaskin märkesvaror Zhenmi, som har förmågan att inte producera rök, allt på en gång pris inramad.

Zhenmi Kitchen Machine: allt om Xiaomi YouPin infraröda fritös

xiaomi youpin zhenmi köksmaskin fritering infraröd köksmaskin pris 2

där Zhenmi köksmaskin den kommer i en vacker metallgrön färg, också med en viss vintagestil men som också ser bra ut på mer moderna kök. Det är ganska kompakt, men inte mindre kraftfullt än andra produkter. Som en multifunktionsmaskin kan du laga mat på de mest olika sätten: från stek till gryta och uppenbarligen stekning, allt bra 19 program matlagning på den inbyggda displayen.

Men vad är hemligheten med detta Fryer? Som vi redan har skrivit producerar det inte rök, det beror på att uppvärmningen sker genom infrarött avstånd, en högsta temperatur på 500 ° men behåll också konstant temperatur till 160 °, för att laga mat utan att brinna. Detta är användbart eftersom det låter dig minska fettsyror och till exempel göra pommes fräschare men hälsosammare.

Den nya Zhenmi infraröd fritös landar sedan på Xiaomi YouPin och det gör det med en växelkurs på ca. € 117 (899 yuan), vilket för den här typen av produkter verkligen är ärligt. Det är inte uteslutet, under en tid kan butiker som AliExpress importera det även på våra breddgrader och det skulle inte vara dåligt alls.

För närvarande är denna produkt ännu inte tillgänglig för försäljning online i de mest populära butikerna och i Italien. Så snart det är, hittar du det på GizDeals till det bästa priset, så prenumerera på vår kanal Telegram och till sidan Facebook för alla erbjudanden till lägsta pris! ⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares