Zopo Zp998 firmwareuppdatering lovar att fixa olika buggar

0 Shares

Zopo ZP998 firmwareuppdatering

Zopo ZP998 är definitivt en smartphone med TOP RANGE-hårdvara, men som vi också har sett i recensionen orsakar några irriterande OS-buggar irriterande problem. Lyckligtvis, som Zopo lovade förra veckan, släpptes en uppdatering idag som lovar att fixa alla dessa buggar!

Uppdateringen kan utföras direkt via OTA (via luften) eller med hjälp av verktyget som finns i Zopo Stock ROM, utan att nödvändigtvis behöva använda olika återställnings- eller flashverktyg. Som anges av Zopo, bör denna uppdatering till firmware 0218 lösa alla buggar som hittills upptäckts på Zopo ZP998 octacore. En detaljerad förändring har ännu inte släppts av Zopo, så det är säkert att förvänta sig att något fortfarande ska fixas.

Hur man uppdaterar firmware för Zopo Zp998

Kontrollera följande innan du uppdaterar telefonen:

Ha minst 512 MB ledigt utrymme i internminnet; en WIFI-anslutning; fulladdat batteri.

Gör följande för att uppdatera firmware för din Zopo ZP998 octacore till den senaste versionen:

    Öppna uppdateringsappen via OTA; Sök efter uppdateringar; Ladda ner uppdateringen; När uppdateringen har laddats ner startar installationen; Vänta tills uppdateringen är klar.

Som ni kan föreställa er det många användare som försöker ladda ner uppdateringen under dessa timmar, så det är troligt att operationen inte kommer att lyckas.

Också av den anledningen kommer i morgon vår nya GizChina ROM från Marsapa att släppas, baserat på den nya firmware som finns tillgänglig från idag.

Så håll kontakten!

Gillar du våra inlägg? Följ oss på Facebook, Twitter, YouTube och G + för att inte missa alla våra uppdateringar!

0 Shares