ZTE Axon M, funktioner i ZTE: s nya hopfällbara mobil

0 Shares

Idag är en bra dag för ZTE, en av riktmärkena när det gäller mobila enheter, eftersom den presenterar sin nya juvel i kronan. I detta fall hade händelsen som inträffade för några minuter sedan målet att fira förnyelsen av avtalet mellan ZTE och JD.com, den elektroniska handelsplattformen. Men saken slutar inte där, uppenbarligen för ZTE verkar en förnyelse av avtalet vara liten och det är därför de har tagit tillfället i akt att presentera sin första hopfällbara mobil.

Mobilen som lockade alla ögon kallas ZTE Axon M, den första vikbara mobilen med dubbla skärmar. Denna enhet har skapat en ny kategori när det gäller att titta på teknikens framtid. Vill du veta mer om ZTE Axon M? Tja, låt oss analysera det!

Funktioner hos ZTE Axon M

I avsaknad av att veta dess design på djupet kan vi observera dess skärm. Den har en skärm av 5,2 tum med Full HD -upplösning. Det mest attraktiva är dess vikbara skärm som gör att vi kan öppna eller stänga den som vi vill. Dessutom är dess främsta mål att när de två skärmarna distribueras kommer det att ge känslan av att använda en surfplatta.

Som en nyhet kommer vi att ha olika sätt att använda båda skärmarna. Vi kan använda de två skärmarna som multi aktivitet och utföra två olika åtgärder. Det låter oss också utföra handlingar i form av läsplatta sammanfoga båda skärmar bildar en enda av 6,75 tum. Och vi kommer också att ha möjlighet att dela innehåll och till och med använda mobilen som vilken som helst annan.

Inuti hittar vi den mest innovativa och kraftfulla, en processor Snapdragon 821 kombinerad med 4 GB av Bagge. Å andra sidan skulle dess interna lagring vara 64 GB utbyggbar med micro SD.

När det gäller kamerorna skulle vi ha en enda kamera 20 megapixlar som utför båda kamerafunktionerna. Avsaknaden av en främre kamera innebär att det är den andra fällbara skärmen som fungerar som den andra kameran. Som nyheter kan vi spela in 4K och i Slow motion.

Bland andra viktiga egenskaper hittar vi a batteri av 3 180 mAh med snabb laddning, Snabbladdning 3.0. Även om vi kan sätta några problem är dess version av android eftersom den skulle ha Android 7.1.2. Nougat, och inte Android Oreo.

Pris och tillgänglighet

Vi vet fortfarande inte priset eller tillgängligheten. Naturligtvis bör priset inte vara för högt eftersom ZTE vanligtvis erbjuder billiga enheter men med bra funktioner. Det vi vet är att förutom Kina Det kommer också att släppas på JD.com och senare till andra länder som Europa, Japan och USA.

0 Shares