ZTE BV080 filtreras efter att ha passerat genom GFXBench

0 Shares

Även om vi redan går igenom de sista dagarna av innevarande år, betyder det inte att tillverkare bestämmer sig för att sluta arbeta med nya terminaler. Tvärtom kanske det kommer att fungera som ett lyft i deras försäljning till jul eller till början av det kommande året … eller åtminstone så ska de tänka om det kinesiska företaget med titeln, eftersom de tekniska specifikationerna för en nytt lag av ZTE efter att ha poserat på GFXBench.

zte-bv080-01

Enligt honom riktmärke, ZTE: s nya enhet identifieras under nomenklaturen BV080. Vi vet inte om det blir hans sista och officiella namn, men det är troligt att han kommer att presentera sig för ett annat.

Han har själv en 5,2-tums skärm med Full HD-upplösning.

Processorn är märkt Qualcomm och har åtta kärnor med 1,4 GHzden exakta modellen utelämnas dock. Denna SoC åtföljs av en Adreno 505 GPU.

ZTE BV080 har 3 GB RAM och 32 GB ROM – 23 GB gratis för användaren -. Vi struntar i möjligheten att expandera det interna lagret med hjälp av MicroSD -kort, men det borde vara ett alternativ att inte utesluta.

Huvudkameran har 12MP – kanske 13MP i slutet – och möjlighet att spela in videor i Full HD. Dessutom har den AF och LED -blixt. Men den som lockar mest uppmärksamhet är den främre kameran, eftersom den skulle ha samma upplösning i foton och videor som den bakre. Du kommer inte att ha några ursäkter för att undvika att ta dig ut selfies.

Slutligen är operativsystemet Android 7.0 Nougat. Mest troligt kommer ZTE att infoga ett anpassningsskikt däremellan.

ZTE01

Nu upprepar jag att allt detta är en läcka, vi har fortfarande inget officiellt. Vi kommer förmodligen att se fler rykten om detta smartphone Mystisk känd som BV080 i framtiden, och kanske några av specifikationerna varierar från vad som presenteras här, något normalt i mobiltelefoner under utveckling.

Som vi nämnde i början av inlägget, om det asiatiska företaget vet hur man hanterar sig själv med snabbhet, kan det ha en ny telefon för att öka försäljningen under årets semester eller ha en arbetshäst under de första månaderna 2017.

Källa: GSMArena
0 Shares