Zuk Z2 med Snapdragon 820 i slutet av april [Actualización]

0 Shares

ZUK

Många månader har gått sedan Zuk Z1 introducerades.

Och många av er kommer att fråga, vad är Zuk?

För, som du kanske redan har dragit fram, är det en ganska sällsynt signatur i mediernas dagliga liv, Zuk är ett av de många anslutna märkena till den asiatiska jätten Lenovo. Zuk har kanske inte Samsungs eller Sonys prestige, men det har verkligen några terminaler som inombords de lämnar inte någon likgiltig.

Idag dyker vi direkt in för att berätta om Zuk Z2, andra generationen av Zuk Z -serien, som föregångaren (Z1). Det har gått några månader sedan det här, och idag har Zuk återvänt till sina gamla sätt, varken mer eller mindre än att släppa några renderingar / läckta bilder av vad som kan vara (vi tar redan säkert) den nya Zuk Z2. Dessa oförutsedda ger har väckt en stor uppståndelse i media, och många av dem genom olika rykten håller med om att denna nya terminal kan presenteras den 21 denna månad.

En hårdvara “av de bästa”

zuk_z2

En av anledningarna till det låga priset på Z1 var dess hårdvara, som var ett år gammal över andra enheter från 2015. I sin föregångare saken förändras, och det förväntas att inget mer och inget mindre än a Snapdragon 820, 4 GB RAM och en Adreno 530 väcka detta bärbara djur till liv.

Utan tvekan talar vi om en mer än anständig hårdvara och på höjden av många high-end på den nuvarande marknaden. Och det bästa är att vi på bara några dagar kommer att kunna njuta av dess fulla funktioner, specifikationer, lansering och priser. Definitivt, ett mycket bra alternativ ‘låg kostnad‘före andra halvåret 2016.

UPPGRADERA [16.04.16]: Den första renderingen av Zuk Z2 kommer fram

CgKLt4JXEAEOwZ7

Detta är den första återgivningen av Zuk Z2. På bilden kan vi se lite av framsidan och baksidan av den nya ZUK -enheten. Det verkar som att det kommer att ha en Stor kamera med tvåfärgad LED-blixt och autofokussensor. På framsidan ser vi bara att det kommer att innehålla glaset med teknik 2,5D. För tillfället är det här. Vi kommer att uppdatera posten så snart vi har mer information.

0 Shares